« Takaisin

BoosterBasic TARJOUSLAVA lava 24*15 kg

Booster täysravintosarja on kehitetty erityisesti metsästyskoirille, mutta ravinto on havaittu oikein sopivaksi ja maistuvaksi myös muille harrastus- ja kotikoirille. Kaikki tuotteet ovat täysin vehnättömiä ja soijattomia. Boosterissa on erinomainen hinta-laatu suhde.

BOOSTER BASIC 26/16
- sisältää kaikki aikuisen koiran tarvitsemat ravintoaineet hyvään terveyteen ja elinvoimaan. LIHAPITOISUUS 35 %!

Booster lavan säkkien kpl-hinnaksi tulee lavatilauksessa 29,13 € / 15 kg (1,94€/kg)

Booster täysravinnot soveltuvat erityisesti aktiivisten koirien, kuten metsästyskoirien, työkoirien ja harrastuskoirien ruokintaan. Eläinvalkuaisen lähteenä on käytetty runsaasti (38-45 %) laadukasta ja erinomaisesti sulavaa kananlihaa, kalkkunanlihaa tai lohta. Koko sarja on täysin vehnätön ja soijaton, hiilihydraattien lähteenä on tuotteesta riippuen joko maissia tai maissin ja perunan yhdistelmää

Booster Basic sisältää kaikki aikuisen koiran tarvitsemat ravintoaineet hyvään terveyteen ja elinvoimaan. Mannan-oligosakkaridit edistävät terveen suolistoflooran kasvua ja tehostavat siten ruuansulatusta ja suoliston toimintaa. Biotiini ja erityinen yhdistelmä hivenaineita (mm. sinkki) varmistavat terveen ihon ja turkin. Sisältää Omega 3 & 6 –rasvahapot.

 

 

Hinta:957.60 €