Pentuesuunnitelmat / Puppy Plans

Akita

Vuorenvarman Umpikiero "KIERO"
&
Hou Kou Go Shun'You Kensha "HOUKOU"

Pennut ovat syntyneet 21.10.2022: 3 punaista urosta ja 2 punaista narttua. Yksi punainen urospentu on vielä varattavissa. Isän terveystiedot: lonkat A/A, kyynärät 0/0 AI-testi AI/AI, silmissä todettu ylimääräinen ripsi ( = lievä Distichiasis). Emon terveystiedot: Lonkat B/C, kyynärät 0/0, AI-testi N/N, silmät terveet. Molemmat vanhemmat ovat tasapainoisia rakenteeltaan ja liikkuvat kauniisti. Kiero on luonteeltaan äärimmäisen kiltti, iloinen ja kaikkia rakastava akita, joka tulee mainiosti toimeen muiden koirienkin kanssa. Houkou on luonteeltaan vähän Kieroa pidättyväisempi, mutta kiltti ja ystävälinen uros heti tutustuttuaan. Houkoulla kaunis punainen väri ja äärimmäisen kaunis itämainen ilme. Molempien vanhempien kuvat ja tarkemmat tiedot löytyvät kotisivuiltani. Sukusiitosprosentti neljän sukupolven mukaan laskettuna 0%.

Chow Chow

Chowhill's Shimmering Nugget "PEPPI"
&
Forsure Polaris "UKKO"

Pennut ovat syntyneet 26.10.2022: 2 punaista urosta, 2 punaista narttua, 2 mustaa urosta ja 2 mustaa narttua.Varattavissa vielä yksi musta lyhytkarvainen urospentu ja yksi musta lyhytkarvainen narttupentu. Isän terveystiedot: Lonkat A/A, kyynärät 0/0, silmät: terveet. Emon terveystiedot: Lonkat A/A, kyynärät 0/0, silmät terveet. Molemmat vanhemmat ovat olleet täysin terveitä ja kummallakin on hieno rakenne ja rodun yleiseen rakenteeseen verrattuna upeat kulmaukset edessä ja takana. Isä on lyhytkarvainen kerman värinen ja emo on punainen lyhytkarvainen. On mahdollista, että pentueeseen voi syntyä myös pitkäkarvaisia pentuja. Kumpikin vanhemmista on ulkomuodoltaan terveen näköisiä, niillä ei ole liioiteltua ylimääräistä nahkaa, ne liikkuvat hyvin, hengitys ei rohise ja ne ovat aktiivisia ja hyväluonteisia koiria. Emo on tuotu jalostuskoiraksi Ruotsista, jossa se on syntynyt pakastesiemenestä, joka on kerätty talteen 2000-luvun alussa kuuluisasta ja voitokkaasta ruotsalaisesta uroksesta, joka on jo menehtynyt. Yhdistelmä on erittäin arvokas ja toivonkin löytäväni pennuille aktiiviset kodit, joissa on kiinnostusta näyttelyihin ja / tai jalostusasioihin. Pelkäksi kotikoiraksi en myy tästä yhdistelmästä pentuja.

Jakutianlaika

Tartariya Elster "ELSTER"
&
Andkoll Amulet "AMULET"

Pennut ovat syntyneet 4.9.2022: 3 tyttöä ja 5 poikaa. Varattavissa vielä 1 mustavalkoinen narttupentu. Vanhemmat ovat terverakenteisia, hyväluonteisia ja ihmisystävällisiä. Molemmat vanhemmat on tuotu rodun kotimaasta Venäjältä. Emolla terveet silmät, lonkat C/B, kyynärät 0/0. Isällä terveet silmät, kyynärät 0/0 ja lonkat A/A. Sukusiitosprosentti neljän sukupolven mukaan laskettuna 0%.

Lisätiedot

Lisätietoja pentueista voi kysyä sähköpostilla tai puhelimitse. Työni takia pääsen huonosti vastaamaan puheluihin ja toivoisinkin ensisijaisesti yhteydenottoa sähköpostilla. Huomioithan, että saan useita yhteydenottoja viikottain, joten vastaamisessa voi kestää jonkin aikaa.

Jos olet kiinnostunut varaamaan pentua kennelistäni, kerrotko sähköpostitse hieman itsestäsi, elämäntilanteestasi ja miten olet päätynyt rotuun.

sähköposti: kippurat@gmail.com

puhelin: 050 359 41 33

Pennut luovutetaan Vuorenvarman kennelistä:

- Aikaisintaan 7 viikon ikäisinä
- Rekisteröityinä Suomen Kennelliiton FI-rekisteriin
- Eläinlääkärin tarkastamina maksimissaan 7 vuorokautta ennen luovutusikää
- Mikrosirutettuina
- Madotettuina vähintään kahdesti
- Hyvin ihmisiin ja muihin koiriin sosiaalistettuina

Pennut saavat uusiin koteihin lähtiessään mukaansa:

- Suomen Kennelliiton kauppakirjan liitteineen (tämä lähetetään esitäytettynä ostajalle luettavaksi ennen pennun varaamista)
- Japanilaisten rotujen pentukirjan
- Pentupaketin, joka sisältää kaiken mitä pentu rakkauden ja johdonmukaisuuden lisäksi tarvitsee: panta + hihna, ruokakuppi, leluja, pureskeltavaa yms.
- 3 kg kuivaruokaa, jota pentu on tottunut kennelissä syömään
- Rokotusohjelman

Kauppahinta sisältää edellä mainittujen lisäksi:

- Arvonlisävero 24%
- Agria henkivakuutus ja Agria eläinlääkärin hoitokuluvakuutus vuoden ikään asti (arvo n. 300 €)
- 15% alennuksen kaikista tarvikeostoista verkkokauppa Inushopista:
www.inushop.fi
- Kasvattajan tuen kaikissa pentuun liittyvissä kysymyksissä
- Mahdollisuuden palauttaa pentu kasvattajalle, jos omistaja ei sitä kykene pitämään jostain syystä

Pentu Osamaksulla?

Pennun hankinta ja tarvikkeiden osto on aina iso kuluerä. Kennelimme tarjoaa siksi mahdollisuuden myös osamaksuun Resurs Bankin rahoituksella.Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Saat luottopäätöksen heti. Voit valita haluamasi kuukausierän ja laina-ajan (jopa 5 vuotta). Voit maksaa koko summan myös kerralla pois milloin vain. Saat aina 30-60 päivää korotonta maksuaikaa.

Erimielisyydet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).