Pentuesuunnitelmat / Puppy Plans

COVID - KORANAVIRUSTIEDOTE

Covid-virus tilanteen vuoksi en ota toistaiseksi vastaan rotuun tutustujia kenneliini. Pentukysyntä on ollut vilkasta ja en välttämättä ehdi / pysty vastata kaikkiin kyselyihin nopeasti. Pyrin minimoinmaan kaikki vierailut sisätiloissa kennelissäni ja toivon pentuja hakevia ihmisiä huomioimaan, että max 1-2 henkilöä saa tulla, noudatetaan turvavälejä ja käsihygieniaa! Kenneliini ei saa tulla mikäli on oireita / sairas / altistunut.

Akita

Vuorenvarman Liisa Ihmemaassa "Liisa" & Kitano Kaze No Yuki-Kouichi Go "Körmy"
Astutus on onnistunut ja kauniin punaisia akita pentuja odotetaan syntyväksi syys-lokakuun vaihteessa. Isän terveystiedot: lonkat A/A, selkä VA 0 LTV 0, kyynärät 0/0, polvet 0/0, AI testi N/N, silmät terveet. Emon terveystiedot: Lonkat A/A, kyynärät 0/0, AI-testi N/AI, silmät terveet. Molemmat vanhemmat erittäin hyvärakenteisia, upeat liikkeet, ystävällinen luonne. Toivoisin, että tämän pentueen pennut päätyisivät aktiivisiin koteihin, joissa olisi kiinnostusta näyttelyihin tai jalostuskäyttöön, koska yhdistelmä on erittäin lupaava.

Aikuinen akita etsii kotia!
Etsin kotia nuorelle urosakitalle. Tarvitsee kodin, jossa on koiratuntemusta ennestään, mutta ei muita uroskoiria. Ei ole tottunut lapsiin eikä kissoihin. Ei ole minkäänlainen ongelmakoira, vaan jalostukseen soveltumaton ja etsii siksi omaa lemmikkikotia. Lisätiedot sähköpostitse tai soittamalla.

Chow Chow

Seuraava pentue suunnitteilla loppu vuonna 2021, lisätietoa yhdistelmästä laitetaan astutuksen onnistuttua tänne sivulle.

Jakutianlaika

Tartariya Elster & Zhivaya Legenda "Lego"
Astutus on onnistunut ja pentuja odotetaan syntyväksi syys-lokakuun vaihteessa. Molemmat vanhemmat ovat tuotuja rodun kotimaasta Venäjältä ja ne on terveystutkittu Suomessa. Emolla on B/C lonkat ja 0/0 kyynärät sekä terveet silmät. Isällä on B/B lonkat ja terveet silmät. Molemmilla vanhemmilla erittäin kaunis rakenne ja vahva luusto sekä voimakkaat liikkeet. Molemmat vanhemmat ovat erittäin kivoja ja ystävällisiä luonteeltaan.

Aikuinen jakutianlaika etsii kotia!

Etsin kotia 3-vuotiaalle narttu jakutianlaikalle. Erittäin kivan luonteinen, ystävällinen koira. Elänyt ulkokoirana, joten sisäkoiraksi opettelu voi vaatia aikaa. Tottunut muihin koiriin ja tulee hyvin toimeen urosten ja nuorten narttujen kanssa. Ei ole minkäänlainen ongelmakoira, vaan jalostukseen soveltumaton ja etsii siksi omaa lemmikkikotia. Lisätiedot sähköpostitse tai soittamalla.

Lisätiedot

Lisätietoja pentueista voi kysyä sähköpostilla tai puhelimitse. Työni takia pääsen huonosti vastaamaan puheluihin ja toivoisinkin ensisijaisesti yhteydenottoa sähköpostilla.

Jos olet kiinnostunut varaamaan pentua kennelistäni, kerrotko sähköpostitse hieman itsestäsi, elämäntilanteestasi ja miten olet päätynyt rotuun.

sähköposti: kippurat@gmail.com

puhelin: 050 359 41 33

Pennut luovutetaan Vuorenvarman kennelistä:

- Aikaisintaan 7 viikon ikäisinä
- Rekisteröityinä Suomen Kennelliiton FI-rekisteriin
- Eläinlääkärin tarkastamina maksimissaan 7 vuorokautta ennen luovutusikää
- Mikrosirutettuina
- Madotettuina vähintään kahdesti
- Hyvin ihmisiin ja muihin koiriin sosiaalistettuina

Pennut saavat uusiin koteihin lähtiessään mukaansa:

- Suomen Kennelliiton kauppakirjan liitteineen (tämä lähetetään esitäytettynä ostajalle luettavaksi ennen pennun varaamista)
- Japanilaisten rotujen pentukirjan
- Pentupaketin, joka sisältää kaiken mitä pentu rakkauden ja johdonmukaisuuden lisäksi tarvitsee: panta + hihna, ruokakuppi, leluja, pureskeltavaa yms.
- 3 kg kuivaruokaa, jota pentu on tottunut kennelissä syömään
- Rokotusohjelman

Kauppahinta sisältää edellä mainittujen lisäksi:

- Arvonlisävero 24%
- Agria henkivakuutus ja Agria eläinlääkärin hoitokuluvakuutus vuoden ikään asti (arvo n. 300 €)
- 20% alennuksen kaikista tarvikeostoista kennel Vuorenvarman verkkokaupasta
- Kasvattajan tuen kaikissa pentuun liittyvissä kysymyksissä

- Mahdollisuuden palauttaa pentu kasvattajalle, jos omistaja ei sitä kykene pitämään jostain syystä

Pentu Osamaksulla?

Pennun hankinta ja tarvikkeiden osto on aina iso kuluerä. Kennelimme tarjoaa siksi mahdollisuuden myös osamaksuun Resurs Bankin rahoituksella.Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Saat luottopäätöksen heti. Voit valita haluamasi kuukausierän ja laina-ajan (jopa 5 vuotta). Voit maksaa koko summan myös kerralla pois milloin vain. Saat aina 30-60 päivää korotonta maksuaikaa.

Erimielisyydet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).