Pentuesuunnitelmat / Puppy Plans

COVID - KORANAVIRUSTIEDOTE

Covid-virus tilanteen vuoksi en ota toistaiseksi vastaan rotuun tutustujia kenneliini. Pentukysyntä on ollut vilkasta ja en välttämättä ehdi / pysty vastata kaikkiin kyselyihin nopeasti. Pyrin minimoinmaan kaikki vierailut sisätiloissa kennelissäni ja toivon pentuja hakevia ihmisiä huomioimaan, että max 1-2 henkilöä saa tulla, noudatetaan turvavälejä ja käsihygieniaa! Kenneliini ei saa tulla vierailemaan lainkaan mikäli on oireita / sairas / altistunut.

Akita

Ami Go Okami No Sukumei "AMI"
&
Oscar Shinju Miryoku Kat "OSKU"

Amin ja Oskun pennut syntyivät 5.1.2022: 4 brindleä poikaa, 1 valkoinen poika ja 1 brindle tyttö. Yksi brindle urospentu on vielä vapaana. Isän terveystiedot: lonkat C/C, AI testi N/N, silmät terveet. Emon terveystiedot: Lonkat B/B, AI-testi N/N, silmät terveet. Molemmat vanhemmat terveitä, hyvärakenteisia, kauniisti liikkuvia ja ystävällisiä luonteeltaan. Osku on akitaurokseksi poikkeuksellisen ystävällinen jopa muita koiria kohtaan. Tässä brindlessä yhdistelmässä on kahden täydellisen hienon brindlen värin yhdistelmä ja se näkyy myös pentujen upeissa raidoituksissa. Molempien vanhempien kuvat ja tarkemmat tiedot löytyvät kotisivuiltani.

RKF JCH Izumi Gai Nagisa "NAGISA"
&
Ginji Go Sakutenshi "HIRO"

Nagisan ja Hiron pennut syntyivät 6.1.2022: 3 punaista poikaa, ja punaista tyttöä. Yksi pitkäkarvainen punainen narttupentu on vielä vapaana. Isän terveystiedot: lonkat A/A, kyynärät 0/0 AI testi N/N, silmät terveet. Emon terveystiedot: Lonkat A/A, kyynärät 0/0, AI-testi N/N, silmät terveet. Molemmilla vanhemmilla huippuhienot rakenteet, kauniit liikkeet sekä vahva raajaluusto. Näistä pennuista on odotettavissa ulkomuodollisesti todella lupaavia ja toivonkin, että ne pääsisivät näyttely- ja/tai jalostuskoteihin. Sekä Nagisa että Hiro ovat äärimmäisen kivan luonteisia akitoja kauniin ulkomuodon lisäksi.. Molempien vanhempien kuvat ja tarkemmat tiedot löytyvät kotisivuiltani.

FI CH Kioko Go Mai Te Pora"KIOKO"
&
Hou Kou Go Shun'you Kensha "HOUKOU"

Astutus on onnistunut ja punaisia pentuja odotetaan syntyväksi helmikuun 2022 alussa. Isän terveystiedot: lonkat A/A, kyynärät 0/0 AI testi AI/AI, silmät terveet. Emon terveystiedot: Lonkat A/A, AI-testi N/N, silmät terveet. Kioko on vahvarakenteinen, isokokoinen narttu, jota täydentää Houkoun erittäin kaunisilmeinen pää ja syvän punainen väritys. Molemmat vanhemmat ovat tasapainoisia rakenteeltaan ja liikkuvat kauniisti. Kioko on luonteeltaan ihanteellisen rauhallinen, ystävällinen ja omanarvon tunteva akita. Houkou on myös ystävällinen, heti kun saa ensin tutustua rauhassa sillä akitamaisen tapaan Houkou saattaa olla ensin pidättynyt vieraita kohtaan. Molemmat vanhemmat ovat poikkeuksellisen sosiaalisia myös muita koiria kohtaan. Molempien vanhempien kuvat ja tarkemmat tiedot löytyvät kotisivuiltani.

Chow Chow

Seuraava pentue suunnitteilla kesällä 2022, lisätietoa yhdistelmästä laitetaan astutuksen onnistuttua tänne sivulle.

Jakutianlaika

Belletristix Lukeria "HERKKU"
&
Andcoll Amulet "AMULET"

Astutus on onnistunut ja odotamme pentuja syntyväksi helmikuussa. Vanhemmat ovat erittäin tererakenteisia, hyväluonteisia ja ulkomuodollisestikin lupaavia. Molemmat on tuotu rodun kotimaasta Venäjältä ja terveystutkittu Suomessa. Emolla terveet silmät, kyynärät 0/0, lonkat C/C. Isällä terveet silmät, kyynärät 0/0 ja lonkat A/A.

Molempien vanhempien kuvat ja tarkemmat tiedot löytyvät kotisivuiltani.

Lisätiedot

Lisätietoja pentueista voi kysyä sähköpostilla tai puhelimitse. Työni takia pääsen huonosti vastaamaan puheluihin ja toivoisinkin ensisijaisesti yhteydenottoa sähköpostilla. Huomioithan, että saan useita yhteydenottoja viikottain, joten vastaamisessa voi kestää jonkin aikaa.

Jos olet kiinnostunut varaamaan pentua kennelistäni, kerrotko sähköpostitse hieman itsestäsi, elämäntilanteestasi ja miten olet päätynyt rotuun.

sähköposti: kippurat@gmail.com

puhelin: 050 359 41 33

Pennut luovutetaan Vuorenvarman kennelistä:

- Aikaisintaan 7 viikon ikäisinä
- Rekisteröityinä Suomen Kennelliiton FI-rekisteriin
- Eläinlääkärin tarkastamina maksimissaan 7 vuorokautta ennen luovutusikää
- Mikrosirutettuina
- Madotettuina vähintään kahdesti
- Hyvin ihmisiin ja muihin koiriin sosiaalistettuina

Pennut saavat uusiin koteihin lähtiessään mukaansa:

- Suomen Kennelliiton kauppakirjan liitteineen (tämä lähetetään esitäytettynä ostajalle luettavaksi ennen pennun varaamista)
- Japanilaisten rotujen pentukirjan
- Pentupaketin, joka sisältää kaiken mitä pentu rakkauden ja johdonmukaisuuden lisäksi tarvitsee: panta + hihna, ruokakuppi, leluja, pureskeltavaa yms.
- 3 kg kuivaruokaa, jota pentu on tottunut kennelissä syömään
- Rokotusohjelman

Kauppahinta sisältää edellä mainittujen lisäksi:

- Arvonlisävero 24%
- Agria henkivakuutus ja Agria eläinlääkärin hoitokuluvakuutus vuoden ikään asti (arvo n. 300 €)
- 20% alennuksen kaikista tarvikeostoista kennel Vuorenvarman verkkokaupasta
- Kasvattajan tuen kaikissa pentuun liittyvissä kysymyksissä

- Mahdollisuuden palauttaa pentu kasvattajalle, jos omistaja ei sitä kykene pitämään jostain syystä

Pentu Osamaksulla?

Pennun hankinta ja tarvikkeiden osto on aina iso kuluerä. Kennelimme tarjoaa siksi mahdollisuuden myös osamaksuun Resurs Bankin rahoituksella.Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Saat luottopäätöksen heti. Voit valita haluamasi kuukausierän ja laina-ajan (jopa 5 vuotta). Voit maksaa koko summan myös kerralla pois milloin vain. Saat aina 30-60 päivää korotonta maksuaikaa.

Erimielisyydet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).