Pentuesuunnitelmat / Puppy Plans

Akita

Seuraava pentue suunnitteilla syys-lokakuussa 2023

Chow Chow

Seuraava pentue suunnitteilla marraskuussa 2023

Jakutianlaika

Belletristix Belucci "BELU"
&
FI MVA EE MVA Zhivaya Legenda "LEGO"

Pennut syntyivät 11.7.2023. Kaksi urospentua vielä varattavissa. Vanhemmat ovat terverakenteisia, hyväluonteisia ja erittäin ihmisystävällisiä. Molemmat vanhemmat on tuotu rodun kotimaasta Venäjältä. Emolla terveet silmät, kammiokulman poikkeavuus:ei todettu, lonkat A/A, kyynärät 0/0. Isällä terveet silmät, lievä poikkeama kammiokulmassa ja lonkat B/B. Legon luonne on aivan vertaansa vailla, voin luvata että tämän rauhallisempaa ja kiltimpää jakutialaista urosta saa etsiä... Näissä pennuissa on vahvaa potentiaalia vaikkapa koiranäyttelyihin. Sukusiitosprosentti neljän sukupolven mukaan laskettuna 3,96%.

Vuorenvarman Mustanki

Lisätiedot

Lisätietoja pentueista voi kysyä sähköpostilla tai puhelimitse. Työni takia pääsen huonosti vastaamaan puheluihin ja toivoisinkin ensisijaisesti yhteydenottoa sähköpostilla. Huomioithan, että saan useita yhteydenottoja viikottain, joten vastaamisessa voi kestää jonkin aikaa.

Jos olet kiinnostunut varaamaan pentua kennelistäni, kerrotko sähköpostitse hieman itsestäsi, elämäntilanteestasi ja miten olet päätynyt rotuun.

sähköposti: kippurat@gmail.com

puhelin: 050 359 41 33

Pennut luovutetaan Vuorenvarman kennelistä:

- Aikaisintaan 7 viikon ikäisinä
- Rekisteröityinä Suomen Kennelliiton FI-rekisteriin
- Eläinlääkärin tarkastamina maksimissaan 7 vuorokautta ennen luovutusikää
- Mikrosirutettuina
- Madotettuina vähintään kahdesti
- Hyvin ihmisiin ja muihin koiriin sosiaalistettuina

Pennut saavat uusiin koteihin lähtiessään mukaansa:

- Suomen Kennelliiton kauppakirjan liitteineen (tämä lähetetään esitäytettynä ostajalle luettavaksi ennen pennun varaamista)
- Japanilaisten rotujen pentukirjan
- Pentupaketin, joka sisältää kaiken mitä pentu rakkauden ja johdonmukaisuuden lisäksi tarvitsee: panta + hihna, ruokakuppi, leluja, pureskeltavaa yms.
- 3 kg kuivaruokaa, jota pentu on tottunut kennelissä syömään
- Rokotusohjelman

Kauppahinta sisältää edellä mainittujen lisäksi:

- Arvonlisävero 24%
- Agria henkivakuutus ja Agria eläinlääkärin hoitokuluvakuutus vuoden ikään asti (arvo n. 300 €)
- 15% alennuksen kaikista tarvikeostoista verkkokauppa Inushopista:
www.inushop.fi
- Kasvattajan tuen kaikissa pentuun liittyvissä kysymyksissä
- Mahdollisuuden palauttaa pentu kasvattajalle, jos omistaja ei sitä kykene pitämään jostain syystä

Pentu Osamaksulla?

Pennun hankinta ja tarvikkeiden osto on aina iso kuluerä. Kennelimme tarjoaa siksi mahdollisuuden myös osamaksuun Resurs Bankin rahoituksella.Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Saat luottopäätöksen heti. Voit valita haluamasi kuukausierän ja laina-ajan (jopa 5 vuotta). Voit maksaa koko summan myös kerralla pois milloin vain. Saat aina 30-60 päivää korotonta maksuaikaa.

Erimielisyydet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).