Pentuesuunnitelmat / Puppy Plans

COVID - KORANAVIRUSTIEDOTE

Covid-virus tilanteen vuoksi en ota toistaiseksi vastaan rotuun tutustujia kenneliini. Pentukysyntä on ollut vilkasta ja en välttämättä ehdi / pysty vastata kaikkiin kyselyihin nopeasti. Pyrin minimoinmaan kaikki vierailut sisätiloissa kennelissäni ja toivon pentuja hakevia ihmisiä huomioimaan, että max 1-2 henkilöä saa tulla, noudatetaan turvavälejä ja käsihygieniaa! Kenneliini ei saa tulla vierailemaan lainkaan mikäli on oireita / sairas / altistunut.

Akita

FI MVA Vuorenvarman Elinkautinen "Hiisi"" & Oscar Shinju Miryoky Kat "Osku"
Hiisin ja Oskun pennut syntyivät 16.10.2021: 6 erittäin hienosti värittynyttä brindleä (2 narttua ja 4 urosta). Yksi urospentu on vielä vapaana. Isän terveystiedot: lonkat C/C, AI testi N/N, silmät terveet. Emon terveystiedot: Lonkat B/A, kyynärät 0/0, polvet 0/0, AI-testi N/AI, silmät terveet. Molemmat vanhemmat erittäin hyvärakenteisia, kookkaita, kauniisti liikkuvia ja erittäin ystävällisiä luonteeltaan. Osku on akitaurokseksi poikkeuksellisen ystävällinen jopa muita koiria kohtaan. Tämän pentueen pennuilla on täydellinen brindle väritys: kauniin tasainen raidoitus ilman minlkäänlaisia valkoisia merkkejä.

Chow Chow

Seuraava pentue suunnitteilla loppu vuonna 2021, lisätietoa yhdistelmästä laitetaan astutuksen onnistuttua tänne sivulle.

Jakutianlaika

Tartariya Elster & Zhivaya Legenda "Lego"
Elsterin ja Legon pennut syntyivät 1.10.2021. Yksi mustavalkoinen narttupentu on vielä vapaana. Molemmat vanhemmat ovat tuotuja rodun kotimaasta Venäjältä ja ne on terveystutkittu Suomessa. Emolla on B/C lonkat ja 0/0 kyynärät sekä terveet silmät. Isällä on B/B lonkat ja terveet silmät. Molemmilla vanhemmilla erittäin kaunis rakenne ja vahva luusto sekä voimakkaat liikkeet. Molemmat vanhemmat ovat erittäin kivoja ja ystävällisiä luonteeltaan.

Lisätiedot

Lisätietoja pentueista voi kysyä sähköpostilla tai puhelimitse. Työni takia pääsen huonosti vastaamaan puheluihin ja toivoisinkin ensisijaisesti yhteydenottoa sähköpostilla.

Jos olet kiinnostunut varaamaan pentua kennelistäni, kerrotko sähköpostitse hieman itsestäsi, elämäntilanteestasi ja miten olet päätynyt rotuun.

sähköposti: kippurat@gmail.com

puhelin: 050 359 41 33

Pennut luovutetaan Vuorenvarman kennelistä:

- Aikaisintaan 7 viikon ikäisinä
- Rekisteröityinä Suomen Kennelliiton FI-rekisteriin
- Eläinlääkärin tarkastamina maksimissaan 7 vuorokautta ennen luovutusikää
- Mikrosirutettuina
- Madotettuina vähintään kahdesti
- Hyvin ihmisiin ja muihin koiriin sosiaalistettuina

Pennut saavat uusiin koteihin lähtiessään mukaansa:

- Suomen Kennelliiton kauppakirjan liitteineen (tämä lähetetään esitäytettynä ostajalle luettavaksi ennen pennun varaamista)
- Japanilaisten rotujen pentukirjan
- Pentupaketin, joka sisältää kaiken mitä pentu rakkauden ja johdonmukaisuuden lisäksi tarvitsee: panta + hihna, ruokakuppi, leluja, pureskeltavaa yms.
- 3 kg kuivaruokaa, jota pentu on tottunut kennelissä syömään
- Rokotusohjelman

Kauppahinta sisältää edellä mainittujen lisäksi:

- Arvonlisävero 24%
- Agria henkivakuutus ja Agria eläinlääkärin hoitokuluvakuutus vuoden ikään asti (arvo n. 300 €)
- 20% alennuksen kaikista tarvikeostoista kennel Vuorenvarman verkkokaupasta
- Kasvattajan tuen kaikissa pentuun liittyvissä kysymyksissä

- Mahdollisuuden palauttaa pentu kasvattajalle, jos omistaja ei sitä kykene pitämään jostain syystä

Pentu Osamaksulla?

Pennun hankinta ja tarvikkeiden osto on aina iso kuluerä. Kennelimme tarjoaa siksi mahdollisuuden myös osamaksuun Resurs Bankin rahoituksella.Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Saat luottopäätöksen heti. Voit valita haluamasi kuukausierän ja laina-ajan (jopa 5 vuotta). Voit maksaa koko summan myös kerralla pois milloin vain. Saat aina 30-60 päivää korotonta maksuaikaa.

Erimielisyydet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).