Pentuesuunnitelmat / Puppy Plans

Akita

Vuorenvarman Ravunsyötti "RAPU"
&
NL MVA Kaiou Go Dell'Antico Matagi "KAIOU"

Klikkaa ratasta kirjoittaaksesi tekstiä

Chow Chow

Vuorenvarman Naukumaija "NAUNAU"
&
Sinisen Lumon Devon "ONNI"

Pennut ovat syntyneet 3.4. Pentueeseen syntyi kaksi punaista urosta ja kaksi mustaa narttua. Varattavissa vielä punainen uros ja musta narttu. Pentujen karvanpituudesta ei ole vielä varmuutta. Naunau ja Onni ovat molemmat luonteeltaan erittäin sosiaalisia ja ihmisystävällisiä. Kummallakaan vanhemmista ei ole liioiteltua nahkaa ja molemmat liikkuvat hyvin ja omaavat rodun keskitasoon nähden terveen rakenteen sekä pitkän kuonon. Naunaun silmät ovat terveet, lonkat B/A, kyynärät 2/1 ja polvet 0/0. Onnin silmät ovat terveet, lonkat B/A ja kyynärät 0/0. Yhdistelmän sukusiitosprosentti neljän sukupolven mukaan laskettuna on 0%.

Jakutianlaika

Tartariya Elster "ELSTER"
&
Buran Snow Taraska "BURAN"

Elsterin ja Buranin pennut ovat täällä: 3 urosta ja 4 narttua. Vapaana vielä valkoinen tyttö ja mustavalkoinen poika.
Buran ja Elster ovat molemmat terverakenteisia ja liikkuvat kauniisti. Elster on luonteeltaan erittäin ystävällinen ja sosiaalinen sekä melko energinen. Buran puolestaan on alkuun hieman varovaisempi vieraiden ihmisten kanssa, mutta äärimmäisen kiltti ja ystävällinen heti tutustuttuaan. Buran on luonteeltaan huomattavasti Elsteriä rauhallisempi. Lisätietoja ja viralliset terveystulokset sekä kuvia Elsteristä ja Buranista löytyy kotisivuilta.

Belletristix Lukeria "HERKKU"
&
Vuorenvarman Serpentiini "GROM"

Pennut syntyivät 25.3.2024. Vapaana tästä yhdistelmästä vielä 1 mustavalkoinen uros ja 1 mustavalkoinen narttu. Lisätietoja sekä kuvia emosta löytyy kotisivuilta! Urokseksi Herkulle valikoitui oma kasvattini, Vuorenvarman Serpentiini "Grom". Grom on komea, vahvalla luustolla ja hienolla ilmeellä varustettu uros. Grom on hyvin sosiaalinen, ja pitää kaikista ihmisistä vauvasta vaariin. Gromilla on A/A lonkat, 0/0 kyynärät, terveet silmät eikä muutoksia kammiokulmassa.

Vuorenvarman Serpentiini "Grom"

Lisätiedot

Lisätietoja pentueista voi kysyä sähköpostilla tai puhelimitse. Työni takia pääsen huonosti vastaamaan puheluihin ja toivoisinkin ensisijaisesti yhteydenottoa sähköpostilla. Huomioithan, että saan useita yhteydenottoja viikottain, joten vastaamisessa voi kestää jonkin aikaa.

Jos olet kiinnostunut varaamaan pentua kennelistäni, kerrotko sähköpostitse hieman itsestäsi, elämäntilanteestasi ja miten olet päätynyt rotuun.

sähköposti: kippurat@gmail.com

puhelin: 050 359 41 33

Pennut luovutetaan Vuorenvarman kennelistä:

- Aikaisintaan 7 viikon ikäisinä
- Rekisteröityinä Suomen Kennelliiton FI-rekisteriin
- Eläinlääkärin tarkastamina maksimissaan 7 vuorokautta ennen luovutusikää
- Mikrosirutettuina
- Madotettuina vähintään kahdesti
- Hyvin ihmisiin ja muihin koiriin sosiaalistettuina

Pennut saavat uusiin koteihin lähtiessään mukaansa:

- Suomen Kennelliiton kauppakirjan liitteineen (tämä lähetetään esitäytettynä ostajalle luettavaksi ennen pennun varaamista)
- Japanilaisten rotujen pentukirjan
- Pentupaketin, joka sisältää kaiken mitä pentu rakkauden ja johdonmukaisuuden lisäksi tarvitsee: panta + hihna, ruokakuppi, leluja, pureskeltavaa yms.
- 3 kg kuivaruokaa, jota pentu on tottunut kennelissä syömään
- Rokotusohjelman

Kauppahinta sisältää edellä mainittujen lisäksi:

- Arvonlisävero 24%
- Agria henkivakuutus ja Agria eläinlääkärin hoitokuluvakuutus vuoden ikään asti (arvo n. 300 €)
- 15% alennuksen kaikista tarvikeostoista verkkokauppa Inushopista:
www.inushop.fi
- Kasvattajan tuen kaikissa pentuun liittyvissä kysymyksissä
- Mahdollisuuden palauttaa pentu kasvattajalle, jos omistaja ei sitä kykene pitämään jostain syystä

Pentu Osamaksulla?

Pennun hankinta ja tarvikkeiden osto on aina iso kuluerä. Kennelimme tarjoaa siksi mahdollisuuden myös osamaksuun Resurs Bankin rahoituksella.Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Saat luottopäätöksen heti. Voit valita haluamasi kuukausierän ja laina-ajan (jopa 5 vuotta). Voit maksaa koko summan myös kerralla pois milloin vain. Saat aina 30-60 päivää korotonta maksuaikaa.

Erimielisyydet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).