Pentuesuunnitelmat / Puppy Plans

Akita

Proud of Wolfpoint "YOYO"
&
Amber Yule Fudoki "GIN"

Pennut ovat syntyneet 28.2. Pentueeseen syntyi erittäin kauniit brindlet; 2 narttua ja 2 urosta. Varattavissa vielä 1 mustabrindle pitkäkarvainen narttupentu. Tämä pentu myydään alennetulla hinnalla pitkän karvan vuoksi. Isän terveystiedot: lonkat A/A, kyynärät 0/0, AI-testi N/N (terve), silmissä todettu lievä mrd. Emon terveystiedot: Lonkat A/A, AI-testi N/N (terve), silmissä todettu ylimääräinen ripsi (distichiasis). Molemmilla vanhemmilla on tasapainoinen vahva rakenne ja vanhemmat ovat isokokoisia. Tässä yhdistelmässä yhdistyy erittäin kauniit brindlet väritykset ja odotankin pennuille näyttävää raidoitusta urajiroineen. Yoyo on luonteeltaan rauhallinen ja ystävällinen akita, joka tulee toimeen myös muiden koirien kanssa hyvin. Gin on iloinen nuoriherra, josta löytyy kyllä myös akitan luonne tarvittaessa. Molempien vanhempien kuvat ja tarkemmat tiedot löytyvät kotisivuiltani. Sukusiitosprosentti neljän sukupolven mukaan laskettuna 1,56%

Vuorenvarman Puumanainen "NUNNA"
&
C.I.B, BE MVA, FI MVA Megapolis Style Ryuu "RYUU"

Pentuja odotetaan syntyväksi huhtikuussa 2023. Isän terveystiedot: lonkat A/A, kyynärät 0/0, AI-testi N/AI (kantaja), silmät terveet. Emon terveystiedot: Lonkat B/B, AI-testi N/N (terve), silmät terveet. Molemmilla vanhemmilla on tasapainoinen vahva rakenne. Tämä yhdistelmä edustaa minulle vahvaa, vanhan tyypin akitaa ja myös sukutalu saa puhua puolestaan. Nunnan vanhemmat olen tuonut Suomeen itse Japanista ja nämä koirat edustivat rotunsa huippua. Tässä yhdistelmässä yhdistyy myös erittäin kauniit punaiset väritykset ja odotankin pennuille syvän punaista ja laadultaan erinomaista turkkia. Pentue on Ryuulle ensimmäinen Suomessa, vaikka herra onkin niittänyt mainetta ja kunniaa maailmalla ja Euroopasta löytyy jo useampi pentue. Nunna on luonteeltaan rauhallinen ja ystävällinen akita, joka tulee toimeen myös muiden koirien kanssa hyvin. Ryuu on oikea nallekarhu, jolla on akitaherran ylpeys. Molempien vanhempien kuvat ja tarkemmat tiedot löytyvät kotisivuiltani. Sukusiitosprosentti neljän sukupolven mukaan laskettuna 0%.

Chow Chow

ei pentueita suunnitteilla

Jakutianlaika

Linnuskorven Turkmenialainen tyttöystävä "TUKSU"
&
Andkoll Amulet "AMULET"

Pennut syntyivät 8.2.2023. Varattavissa vielä 2 narttua. Tämä on Tuksulle ensimmäinen pentue ja Amuletille viimeinen Suomessa. Vanhemmat ovat terverakenteisia, hyväluonteisia ja erittäin ihmisystävällisiä. Tuksu on suomessa syntynyt ja Amulet on tuotu rodun kotimaasta Venäjältä. Emolla terveet silmät, kammiokulman poikkeavuutta ei ole todettu, lonkat C/C, kyynärät 0/0. Isällä terveet silmät, lievä poikkeama kammiokulmassa, kyynärät 0/0 ja lonkat A/A. Isällä on poikkeuksellisen upea vahva rakenne ja turkki ja tämä koira edustaa rotutyypiltään ihannetta. Näissä pennuissa on vahvaa potentiaalia vaikkapa koiranäyttelyihin. Sukusiitosprosentti neljän sukupolven mukaan laskettuna 0%.

Lisätiedot

Lisätietoja pentueista voi kysyä sähköpostilla tai puhelimitse. Työni takia pääsen huonosti vastaamaan puheluihin ja toivoisinkin ensisijaisesti yhteydenottoa sähköpostilla. Huomioithan, että saan useita yhteydenottoja viikottain, joten vastaamisessa voi kestää jonkin aikaa.

Jos olet kiinnostunut varaamaan pentua kennelistäni, kerrotko sähköpostitse hieman itsestäsi, elämäntilanteestasi ja miten olet päätynyt rotuun.

sähköposti: kippurat@gmail.com

puhelin: 050 359 41 33

Pennut luovutetaan Vuorenvarman kennelistä:

- Aikaisintaan 7 viikon ikäisinä
- Rekisteröityinä Suomen Kennelliiton FI-rekisteriin
- Eläinlääkärin tarkastamina maksimissaan 7 vuorokautta ennen luovutusikää
- Mikrosirutettuina
- Madotettuina vähintään kahdesti
- Hyvin ihmisiin ja muihin koiriin sosiaalistettuina

Pennut saavat uusiin koteihin lähtiessään mukaansa:

- Suomen Kennelliiton kauppakirjan liitteineen (tämä lähetetään esitäytettynä ostajalle luettavaksi ennen pennun varaamista)
- Japanilaisten rotujen pentukirjan
- Pentupaketin, joka sisältää kaiken mitä pentu rakkauden ja johdonmukaisuuden lisäksi tarvitsee: panta + hihna, ruokakuppi, leluja, pureskeltavaa yms.
- 3 kg kuivaruokaa, jota pentu on tottunut kennelissä syömään
- Rokotusohjelman

Kauppahinta sisältää edellä mainittujen lisäksi:

- Arvonlisävero 24%
- Agria henkivakuutus ja Agria eläinlääkärin hoitokuluvakuutus vuoden ikään asti (arvo n. 300 €)
- 15% alennuksen kaikista tarvikeostoista verkkokauppa Inushopista:
www.inushop.fi
- Kasvattajan tuen kaikissa pentuun liittyvissä kysymyksissä
- Mahdollisuuden palauttaa pentu kasvattajalle, jos omistaja ei sitä kykene pitämään jostain syystä

Pentu Osamaksulla?

Pennun hankinta ja tarvikkeiden osto on aina iso kuluerä. Kennelimme tarjoaa siksi mahdollisuuden myös osamaksuun Resurs Bankin rahoituksella.Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Saat luottopäätöksen heti. Voit valita haluamasi kuukausierän ja laina-ajan (jopa 5 vuotta). Voit maksaa koko summan myös kerralla pois milloin vain. Saat aina 30-60 päivää korotonta maksuaikaa.

Erimielisyydet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).