Pentuesuunnitelmat / Puppy Plans

Akita

Vuorenvarman Liisa Ihmemaassa "LIISA"
&
NL CH EE CH Kaiou Go Dell'Antico Matagi "KAIOU"

Punaiset pennut syntyivät 5.4.2022. Punainen narttupentu vielä vapaana! Isän terveystiedot: lonkat A/A, AI testi N/N, silmät terveet. Emon terveystiedot: Lonkat A/A, kyynärät 0/0, AI-testi N/AI, silmät terveet. Molemmat vanhemmat ovat tasapainoisia rakenteeltaan ja liikkuvat kauniisti. Liisa on luonteeltaan ihanteellisen ystävällinen ja iloinen akita, joka on poikkeuksellisen sosiaalinen. Suurikokoinen Kaiou on myös erittäin ihmisystävällinen punainen nallekarhu. Toisille uroksille Kaiou saattaa röyhistellä rintaa, niinkuin akita uroksen kuuluukin. Molempien vanhempien kuvat ja tarkemmat tiedot löytyvät kotisivuiltani. Sukusiitosprosentti neljän sukupolven mukaan laskettuna 0%. Pennut ovat erittäin syvänpunaisia väritykseltään ja odotan tästä pentueesta korkeatasoista jälkikasvua vaikkapa näyttelyä tai kasvatusta ajatellen. Sukutaulu on myös Suomen akita kantaan verrattuna mielenkiintoinen.

Vuorenvarman Ilonpilaaja "PILA"
&
Houkou Go Shun'You Kensha "HOUKOU"

Punaiset pennut syntyivät 9.4.2022. Punainen urospentu vielä vapaana! Isän terveystiedot: lonkat A/A, kyynärät 0/0 AI testi AI/AI, silmissä todettu lievä distichiasis (Ylimääräinen ripsi). Emon terveystiedot: Lonkat A/A, AI-testi N/N, silmät terveet. Molemmat vanhemmat ovat tasapainoisia rakenteeltaan ja liikkuvat kauniisti. Pila on luonteeltaan äärimmäisen kiltti ja iloinen akita, joka tulee mainiosti toimeen muiden koirienkin kanssa. Houkou on luonteeltaan pidättyväisempi ja hittasti lämpeävä uusille ihmisille, mutta ystävällinen tutustuessaan. Houkoulla on äärimmäisen kaunis itämainen ilme. Tästä yhdistelmästä ei ole odotettavissa kovin kookasta jälkikasvua. Molempien vanhempien kuvat ja tarkemmat tiedot löytyvät kotisivuiltani. Sukusiitosprosentti neljän sukupolven mukaan laskettuna 0%.

Chow Chow

Seuraava pentue suunnitteilla syksyllä 2022, lisätietoa yhdistelmästä laitetaan astutuksen onnistuttua tänne sivulle.

Jakutianlaika

Belletristix Belucci "BELU"
&
Andcoll Amulet "AMULET"

Astutus on onnistunut ja pentuja odotetaan syntyväksi huhtikuun lopussa. Vanhemmat ovat erittäin terverakenteisia, hyväluonteisia ja ulkomuodollisestikin lupaavia. Molemmat on tuotu rodun kotimaasta Venäjältä ja terveystutkittu Suomessa. Emolla terveet silmät, kyynärät 0/0, lonkat A/A. Isällä terveet silmät, kyynärät 0/0 ja lonkat A/A.

Molempien vanhempien kuvat ja tarkemmat tiedot löytyvät kotisivuiltani.

Lisätiedot

Lisätietoja pentueista voi kysyä sähköpostilla tai puhelimitse. Työni takia pääsen huonosti vastaamaan puheluihin ja toivoisinkin ensisijaisesti yhteydenottoa sähköpostilla. Huomioithan, että saan useita yhteydenottoja viikottain, joten vastaamisessa voi kestää jonkin aikaa.

Jos olet kiinnostunut varaamaan pentua kennelistäni, kerrotko sähköpostitse hieman itsestäsi, elämäntilanteestasi ja miten olet päätynyt rotuun.

sähköposti: kippurat@gmail.com

puhelin: 050 359 41 33

Pennut luovutetaan Vuorenvarman kennelistä:

- Aikaisintaan 7 viikon ikäisinä
- Rekisteröityinä Suomen Kennelliiton FI-rekisteriin
- Eläinlääkärin tarkastamina maksimissaan 7 vuorokautta ennen luovutusikää
- Mikrosirutettuina
- Madotettuina vähintään kahdesti
- Hyvin ihmisiin ja muihin koiriin sosiaalistettuina

Pennut saavat uusiin koteihin lähtiessään mukaansa:

- Suomen Kennelliiton kauppakirjan liitteineen (tämä lähetetään esitäytettynä ostajalle luettavaksi ennen pennun varaamista)
- Japanilaisten rotujen pentukirjan
- Pentupaketin, joka sisältää kaiken mitä pentu rakkauden ja johdonmukaisuuden lisäksi tarvitsee: panta + hihna, ruokakuppi, leluja, pureskeltavaa yms.
- 3 kg kuivaruokaa, jota pentu on tottunut kennelissä syömään
- Rokotusohjelman

Kauppahinta sisältää edellä mainittujen lisäksi:

- Arvonlisävero 24%
- Agria henkivakuutus ja Agria eläinlääkärin hoitokuluvakuutus vuoden ikään asti (arvo n. 300 €)
- 20% alennuksen kaikista tarvikeostoista kennel Vuorenvarman verkkokaupasta
- Kasvattajan tuen kaikissa pentuun liittyvissä kysymyksissä

- Mahdollisuuden palauttaa pentu kasvattajalle, jos omistaja ei sitä kykene pitämään jostain syystä

Pentu Osamaksulla?

Pennun hankinta ja tarvikkeiden osto on aina iso kuluerä. Kennelimme tarjoaa siksi mahdollisuuden myös osamaksuun Resurs Bankin rahoituksella.Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Saat luottopäätöksen heti. Voit valita haluamasi kuukausierän ja laina-ajan (jopa 5 vuotta). Voit maksaa koko summan myös kerralla pois milloin vain. Saat aina 30-60 päivää korotonta maksuaikaa.

Erimielisyydet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).