Pentuesuunnitelmat / Puppy Plans

UUTTA KOTIA ETSII..

Uutta kotia etsii aikuinen jakutianlaika narttu. Ei allergioita tai muitakaan huolia, virallisissa terveystutkimuksissa terveeksi todettu. Luonteeltaan kiltti, tulee pääsääntöisesti toimeen muiden koirien kanssa.

Lisätietoja sähköpostilla kippurat@gmail.com

Akita

Chow Chow

ei pentueita suunnitteilla.

Jakutianlaika

Belletristix Lukeria "HERKKU"
&
Vuorenvarman Serpentiini "GROM"

Pennut syntyivät 25.3.2024. Vapaana tästä yhdistelmästä vielä 1 mustavalkoinen uros ja 1 mustavalkoinen narttu. Osa pennuista saattaa vielä muuntautua tricolor värisiksi. Herkku on tuotu rodun kotimaasta, Venäjältä. Herkun lonkat on C/C, kyynärät 0/0 ja silmät on tutkittu terveiksi, kammiokulman poikkeavuus kohtalainen. Herkku on luonteeltaan todella aktiivinen, ystävällinen ja rohkea koira. Urokseksi Herkulle valikoitui oma kasvattini, Vuorenvarman Serpentiini "Grom". Grom on komea, vahvalla luustolla ja hienolla ilmeellä varustettu uros. Grom on hyvin sosiaalinen, ja pitää kaikista ihmisistä vauvasta vaariin. Gromilla on A/A lonkat, 0/0 kyynärät, terveet silmät eikä muutoksia kammiokulmassa.

Vuorenvarman Serpentiini "Grom"

Lisätiedot

Lisätietoja pentueista voi kysyä sähköpostilla tai puhelimitse. Työni takia pääsen huonosti vastaamaan puheluihin ja toivoisinkin ensisijaisesti yhteydenottoa sähköpostilla. Huomioithan, että saan useita yhteydenottoja viikottain, joten vastaamisessa voi kestää jonkin aikaa.

Jos olet kiinnostunut varaamaan pentua kennelistäni, kerrotko sähköpostitse hieman itsestäsi, elämäntilanteestasi ja miten olet päätynyt rotuun.

sähköposti: kippurat@gmail.com

puhelin: 050 359 41 33

Pennut luovutetaan Vuorenvarman kennelistä:

- Aikaisintaan 7 viikon ikäisinä
- Rekisteröityinä Suomen Kennelliiton FI-rekisteriin
- Eläinlääkärin tarkastamina maksimissaan 7 vuorokautta ennen luovutusikää
- Mikrosirutettuina
- Madotettuina vähintään kahdesti
- Hyvin ihmisiin ja muihin koiriin sosiaalistettuina

Pennut saavat uusiin koteihin lähtiessään mukaansa:

- Suomen Kennelliiton kauppakirjan liitteineen (tämä lähetetään esitäytettynä ostajalle luettavaksi ennen pennun varaamista)
- Japanilaisten rotujen pentukirjan
- Pentupaketin, joka sisältää kaiken mitä pentu rakkauden ja johdonmukaisuuden lisäksi tarvitsee: panta + hihna, ruokakuppi, leluja, pureskeltavaa yms.
- 3 kg kuivaruokaa, jota pentu on tottunut kennelissä syömään
- Rokotusohjelman

Kauppahinta sisältää edellä mainittujen lisäksi:

- Arvonlisävero 24%
- Agria henkivakuutus ja Agria eläinlääkärin hoitokuluvakuutus vuoden ikään asti (arvo n. 300 €)
- 15% alennuksen kaikista tarvikeostoista verkkokauppa Inushopista:
www.inushop.fi
- Kasvattajan tuen kaikissa pentuun liittyvissä kysymyksissä
- Mahdollisuuden palauttaa pentu kasvattajalle, jos omistaja ei sitä kykene pitämään jostain syystä

Pentu Osamaksulla?

Pennun hankinta ja tarvikkeiden osto on aina iso kuluerä. Kennelimme tarjoaa siksi mahdollisuuden myös osamaksuun Resurs Bankin rahoituksella.Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Saat luottopäätöksen heti. Voit valita haluamasi kuukausierän ja laina-ajan (jopa 5 vuotta). Voit maksaa koko summan myös kerralla pois milloin vain. Saat aina 30-60 päivää korotonta maksuaikaa.

Erimielisyydet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).