Pentuesuunnitelmat / Puppy Plans

Akita

Vuorenvarman Draamakuningatar "DRAAMA"
&
Vuorenvarman Vakuutuspetos "PETO"

Punaisia ja brindlejä pentuja odotetaan syntyviksi elo-syyskuun vaihteessa! Isän terveystiedot: lonkat A/A, kyynärät 0/0 AI testi AI/N, silmät terveet. Emon terveystiedot: Lonkat A/A, kyynärät 0/0, AI-testi N/N, silmät terveet. Molemmat vanhemmat ovat tasapainoisia rakenteeltaan ja liikkuvat kauniisti. Draama on luonteeltaan äärimmäisen kiltti ja rauhallinen akita, joka tulee mainiosti toimeen muiden koirienkin kanssa. Peto on luonteeltaan vahvatahtoisempi ja dominoivampi, hyvin tyypillinen akita uros. Pedolla on äärimmäisen vahva hieno rakenne ja kaunis punainen väri. Molempien vanhempien kuvat ja tarkemmat tiedot löytyvät kotisivuiltani. Sukusiitosprosentti neljän sukupolven mukaan laskettuna 0%.

Otsikko

Punaisia pentuja odotetaan syntyviksi elo-syyskuun vaihteessa! Isän terveystiedot: lonkat A/A, kyynärät 0/0 AI testi N/N, silmät terveet. Emon terveystiedot: Lonkat A/A, kyynärät 0/0, silmät terveet. Molemmat vanhemmat ovat tasapainoisia rakenteeltaan ja liikkuvat kauniisti. Haiku on luonteeltaan rauhallinen ja ihmisystävällinen. Hiro onluonteeltaan iloinen ja ystävällinen kaikkia ihmisiä kohtaan. Hirolla on vahva raajaluusto ja tasapainoinen rakenne, jonka kruunaa syvänpunainen väri. Molempien vanhempien kuvat ja tarkemmat tiedot löytyvät kotisivuiltani. Sukusiitosprosentti neljän sukupolven mukaan laskettuna 0%.

Chow Chow

Seuraava pentue suunnitteilla syksyllä 2022, lisätietoa yhdistelmästä laitetaan astutuksen onnistuttua tänne sivulle. En ota tällä hetkellä uusia varauksia vastaan Chow Chow pentuihin.

Jakutianlaika

RKF CH Andkoll Baterflyaj Flajing to Dream "MUMMU"
&
FI CH EE CH Artyk "ARTYK"

Odotan pentuja syntyväksi elokuun lopussa. Vanhemmat ovat erittäin terverakenteisia, hyväluonteisia ja ihmisystävällisiä. Molemmilla on kaunis paksu turkki ja vahva raajaluusto sekä erinomaiset kulmaukset. Molemmat vanhemmat on tuotu rodun kotimaasta Venäjältä. Emo on Venäjän muotovalio ja isä on Suomen ja Viron valio sekä voitti jakutianlaikojen päänäyttelyn Suomessa 2022. Emolla terveet silmät, gonioskopia tutkimuksessa on löydöksenä kohtalainen kammiokulman poikkeavuus, lonkat A/A. Isällä terveet silmät, kyynärät 0/0 ja lonkat A/A. Odotan tästä pentueesta erittäin lupaavia pentuja vaikkapa näyttelyharrastukseen kaveriksi.

Sukusiitosprosentti neljän sukupolven mukaan laskettuna 0%.

Aikuinen jakutianlaika etsii uutta kotia

2-vuotias narttu etsii uutta lemmikkikotia. Erittäin ystävällinen ihmisille ja toisille koirille. Saattaa olla aluksi ujo uusien ihmisten kanssa, mutta ystävystyy nopeasti. Koira on ollut täysin terve koko tähänastisen elämänsä, käynyt eläinlääkärissä rokotuksilla. Koira on ollut ulkokoirana, joten mieluisin koti olisi omakotitalossa maaseudulla. Kysy lisätietoja kippurat@gmail.com

Lisätiedot

Lisätietoja pentueista voi kysyä sähköpostilla tai puhelimitse. Työni takia pääsen huonosti vastaamaan puheluihin ja toivoisinkin ensisijaisesti yhteydenottoa sähköpostilla. Huomioithan, että saan useita yhteydenottoja viikottain, joten vastaamisessa voi kestää jonkin aikaa.

Jos olet kiinnostunut varaamaan pentua kennelistäni, kerrotko sähköpostitse hieman itsestäsi, elämäntilanteestasi ja miten olet päätynyt rotuun.

sähköposti: kippurat@gmail.com

puhelin: 050 359 41 33

Pennut luovutetaan Vuorenvarman kennelistä:

- Aikaisintaan 7 viikon ikäisinä
- Rekisteröityinä Suomen Kennelliiton FI-rekisteriin
- Eläinlääkärin tarkastamina maksimissaan 7 vuorokautta ennen luovutusikää
- Mikrosirutettuina
- Madotettuina vähintään kahdesti
- Hyvin ihmisiin ja muihin koiriin sosiaalistettuina

Pennut saavat uusiin koteihin lähtiessään mukaansa:

- Suomen Kennelliiton kauppakirjan liitteineen (tämä lähetetään esitäytettynä ostajalle luettavaksi ennen pennun varaamista)
- Japanilaisten rotujen pentukirjan
- Pentupaketin, joka sisältää kaiken mitä pentu rakkauden ja johdonmukaisuuden lisäksi tarvitsee: panta + hihna, ruokakuppi, leluja, pureskeltavaa yms.
- 3 kg kuivaruokaa, jota pentu on tottunut kennelissä syömään
- Rokotusohjelman

Kauppahinta sisältää edellä mainittujen lisäksi:

- Arvonlisävero 24%
- Agria henkivakuutus ja Agria eläinlääkärin hoitokuluvakuutus vuoden ikään asti (arvo n. 300 €)
- 20% alennuksen kaikista tarvikeostoista kennel Vuorenvarman verkkokaupasta
- Kasvattajan tuen kaikissa pentuun liittyvissä kysymyksissä

- Mahdollisuuden palauttaa pentu kasvattajalle, jos omistaja ei sitä kykene pitämään jostain syystä

Pentu Osamaksulla?

Pennun hankinta ja tarvikkeiden osto on aina iso kuluerä. Kennelimme tarjoaa siksi mahdollisuuden myös osamaksuun Resurs Bankin rahoituksella.Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Saat luottopäätöksen heti. Voit valita haluamasi kuukausierän ja laina-ajan (jopa 5 vuotta). Voit maksaa koko summan myös kerralla pois milloin vain. Saat aina 30-60 päivää korotonta maksuaikaa.

Erimielisyydet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).