« Takaisin

BoosterPower TARJOUSLAVA lava 24*15 kg

Booster täysravintosarja on kehitetty erityisesti metsästyskoirille, mutta ravinto on havaittu oikein sopivaksi ja maistuvaksi myös muille harrastus- ja kotikoirille. Kaikki tuotteet ovat täysin vehnättömiä ja soijattomia. Boosterissa on erinomainen hinta-laatu suhde.

BOOSTER POWER 30/24
- kehitetty erityisesti aikuisille koirille, jotka tarvitsevat erittäin paljon energiaa ravinnostaan. LIHAPITOISUUS 45%

Booster lavan säkkien kpl-hinnaksi tulee lavatilauksessa 32,04 € / 15 kg (2,13 €/kg)

Booster täysravinnot soveltuvat erityisesti aktiivisten koirien, kuten metsästyskoirien, työkoirien ja harrastuskoirien ruokintaan. Eläinvalkuaisen lähteenä on käytetty runsaasti (38-45 %) laadukasta ja erinomaisesti sulavaa kananlihaa, kalkkunanlihaa tai lohta. Koko sarja on täysin vehnätön ja soijaton, hiilihydraattien lähteenä on tuotteesta riippuen joko maissia tai maissin ja perunan yhdistelmää

Booster Power on aktiivisen koiran ruoka, joka sisältää kaikki aikuisen koiran tarvitsemat ravintoaineet hyvään terveyteen ja elinvoimaan. Booster Power on erinomainen metsästyskauden ruoka paljon energiaa tarvitsevalle metsästyskoiralle. Runsaan rasvakoostumuksensa ansiosta Booster Power on myös mainio ruoka harrastuskoiralle erityisesti kilpailu- ja intensiivisellä harjoittelukaudella. Booster Power on myös ihanteellinen työkoiran ruoka ja tukee mm. valjakkokoiria ja virkakoiria vaativissa ja tärkeissä tehtävissään.

 

 

 

 

Hinta:1 053.60 €