M-pentue / Litter M

syntynyt: 11.9.2010

Pennut: 

Vuorenvarman Melkoinenmajuri "Coco", valkoinen poika
Vuorenvarman Mainiomörkö "Mörkö", valkoinen poika
Vuorenvarman Mustamaija "Mura", brindle tyttö
Vuorenvarman Maineikasmuusa "Sisu", valkoinen tyttö
Vuorenvarman Makeakuinmarenki "Hito", valkoinen tyttö
Vuorenvarman Mielitietty "Enni", valkoinen tyttö

 

Pentueen emo: Uzuki z Bambusovehohaje "Halla", om. Noora Vahvelainen

Pentueen isä: Chijo de Kiboo Ken "Tuska", om. Noora Vahvelainen & Johanna Packalen ja Markku Lauronen

tuskaedest1.jpg

halla1.jpg  

TUSKA

Lonkat: C/D
Silmät: ei todettu
perinnöllisiä silmäsairauksia

HALLA

Lonkat: B/B
Silmät: ei todettu
perinnöllisisä sairauksia

 

 

Pentupaiväkirja

11.9.2010 syntymä

hallan_pennut.jpg Hallan synnytys käynnistyi muutama päivä odotettua aikaisemmina ja heräsinkin kummalliseen meteliin lauantai aamuna 11.9. luulin ensin että kissa mankuu, mutta tarkemmin mietittyäni ääni ei ollutkaan kissan... ja niinhän siinä oli käynyt, että Halla oli kaikessa rauhassa itsekseen tehnyt huutavan valkoisen kääryleen pentulaatikkonsa nurkkaan! Melkoinen herätys, siinä kuudelta aamulla silmät ristissä sitä sitten ihmeteltiin... Pentu oli oikein vireä, puhdistettu ja napanuorakin valmiiksi katkaistu. Hallassa on siis äiti ainesta! Hienosti tulivat yksi kerrallaan muutkin 5 lapsosta maailmaan, mahtuihan porukkaan yksi "mustalammaskin", brindle tyttö. Synnytys meni kaikin puolin mallikkaasti ja koko pesue erittäin tasainen ja virkeä.

 

29.9.2010 Pennut 2 viikkoa

mpesue2vk4.jpg Halla on jatkanut mallikkaasti äitinä oloa ja mikäs siinä pentujen on varttuessa; syömistä ja nukkumista vuoron perään! Melkoisia mötkäleitä nämä jo ovatkin, lauantain punnituksesa kaikki olivat ohittaneet kilon rajapyykin.
mpesue2vk3.jpg Silmät aukesi pienokaisilta viikonloppuna ja tässä sitä tihrustellaan miltä maailma näyttää; "kutsuva , kirkas ja maalattu juuri....", niinkuin laulussa sanottaan. (:
mpesue2vk2.jpg Ja kyllä sitä välillä jaksetaan jo hereilläkin olla ja pitää torikokousta sisarusten kanssa!
mpesue2vk1.jpg Pennut osdaa jo kävellä melkoista vauhtia laatikkoa päästä päähän, mutta yllättävän äkkiä se väsy iskee ja sitten nukutaan taas kasalla...